Een buitensauna aangeschaft

Sinds een tijdje zijn wij druk aan het zoeken naar een buitensauna. Deze willen we maar al te graag hebben aangezien onze tuin zojuist gerenoveerd is en we hiervan willen genieten. Aangezien wijzelf altijd al hebben genoten om naar de sauna te gaan wilde we deze keer de sauna naar ons toe halen. Ikzelf had geen idee waar in de stad wij een sauna konden kopen, waardoor we het internet hebben ingeschakeld in de hoop het hier wel te vinden. Op het internet hebben we na onze zoektocht het bedrijf Bodyfit.nl gevonden waar we verbaasd waren over het assortiment wat hun hebben. Van een sauna in de tuin tot aan accessoires wat we konden gebruiken hadden ze in het assortiment!

Showroom bekeken

Tijdens het bekijken van deze website werd ik alleen maar enthousiast. Hoe dan ook, ik wilde naar de winkel toe! Heb dan ook afgelopen zaterdag de auto gepakt en ben erheen gereden. Uiteindelijk in de showroom voelde ik me net een klein kind die enorm veel plezier heeft! Het aanschaffen van een buitensauna was dan ook echt iets wat ik graag wilde doen. Heb met de verkoper afgesproken dat ik direct zou afrekenen maar wel met de garantie dat ik zo snel mogelijk kon genieten van mijn sauna. Je raadt nooit waar ik nu in ga zitten…