Bouw-handel de lichtkoepel specialist

Wij staan bekend als Bouw-handel de lichtkoepel specialist. Bij ons bent u dan ook aan het juiste adres voor lichtkoepels. Een dakkoepel zorgt voor veel licht in uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Dit komt, omdat het meer daglicht geeft dan een raam. Onze webshop levert lichtkoepels en bijbehorende onderdelen in verschillende materialen en samenstellingen. Dankzij dit brede aanbod vindt u bij ons altijd een passende lichtkoepel die aan uw wensen voldoet.

Complete sets en losse lichtkoepels

Bouw-handel de lichtkoepel specialist heeft een ruim assortiment dat bestaat uit complete lichtkoepel sets en losse lichtkoepels. De complete sets bestaan uit een dakopstand en een dubbelwandige dakkoepel. Wij hebben verschillende sets samengesteld. Verder leveren wij ook ventilerende dakkoepels, megatube daglichtbuizen en koepels met een dakbetreding functie. Ook voor isolerende lichtkoepels bent u bij ons op de juiste plek. Als Bouw-handel de lichtkoepel specialist bieden wij goed isolerende lichtkoepels of een dakkoepel met HR++ glas.

Lichtkoepel bestellen bij Bouw-handel de lichtkoepel specialist?

Wilt u een lichtkoepel bestellen bij Bouw-handel de lichtkoepel specialist? Dan leveren wij uw nieuwe dakkoepel altijd met een fabrieksgarantie van tien jaar. Al onze lichtkoepels en onderdelen zijn uitgebreid en onafhankelijk getest. Een dakkoepel van Bouw-handel.nl voldoet dan ook aan alle wettelijk geldende normen en eisen, zoals de EN 1873 en EN 1201-2. Wij geven u altijd de laagste prijsgarantie op lichtkoepels. Vindt u ergens anders hetzelfde product terug voor een lagere prijs? Dan ontvangt u van ons een fijne korting van het verschil plus tien procent daarvan.